top of page

C.V.

Download C.V. Marisa van der Meer

Bio

Studeerde in 2013 af aan het Conservatorium richting Musical/Muziektheater te Alkmaar. Daarnaast volgde ze een Summerschool bij de Guildford School of Acting. Recentelijk volgde ze lessen in New York bij de American Academy of Dramatic Arts. 

 

Begon haar professionele carrière in 2012 met de voorstelling Doornroosje de Musical. Vervolgens was ze te zien in verschillende sprookjesmusicals waaronder Rapunzel de Musical, De Kleine Zeemeermin en Belle en het Beest. In 2017 was ze te zien in Mozart! - de Musical als ‘Josepha Weber’ en in de winterperiodes van 2018-2020 in de musical Scrooge als Ensemble/understudy Victoria. Dit seizoen zal ze te zien zijn in Assepoester de Musical als Stiefmoeder en in "Charlie & The Chocolate Factory" als Mrs Gloop.

 

Naast haar werkzaamheden in het theater is ze al een aantal jaren werkzaam als zangeres. Zo is ze zangeres bij Ceremony Songs. Daarnaast is ze actief als docent bij verschillende muziekscholen en instanties. Ook speelde ze een aantal gastrollen in Commercials en TV-series van o.a. RTL Telekids.  

Castingfoto Marisa van der Meer 1_edited.jpg
bottom of page